Αποδοχή

Για τη βελτίωση της εμπειρίας στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Πατήστε «Αποδοχή» για να αποδεχτείτε τη χρήση και να συνεχίσετε ή επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να μάθετε περισσότερα.

7η Διοργάνωση

Στη μακρά περίοδο κρίσης που η αγορά και η χώρα διανύουν, με τις συνθήκες να διαφοροποιούνται συνεχώς και τις ανάγκες να αλλάζουν δραματικά, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί πλέον πρακτική των περισσότερων επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων, γίνεται αντικείμενο ενασχόλησης εξειδικευμένων στελεχών, επηρεάζει τις επιλογές του καταναλωτή και συνδέεται άρρηκτα με το marketing, την επικοινωνία και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Οι δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας των επιχειρήσεων και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων υποστηρίζουν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας και συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και ένα πιο βιώσιμο αύριο. Και αξίζει περισσότερο από ποτέ να αναγνωριστούν και να προβληθούν.

Τα Αριστεία 2017, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα κάθε δράσης, μικρής ή μεγάλης, , διακρίνουν τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε 2 κατηγορίες: Μεγάλες Επιχειρήσεις - Μικρές & Μεσαίες Επιχειρήσεις, παρέχοντας έτσι ίσες ευκαιρίες διάκρισης ανεξαρτήτως μεγέθους.

Περιλαμβάνουν 11 ενότητες (προϋπάρχουσες και νέες) που καλύπτουν τους βασικούς άξονες της Εταιρικής Υπευθυνότητας: Κοινωνία-Άνθρωπος, Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι, Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Ενίσχυση της απασχόλησης, Συνεργασία Επιχειρήσεων-Προμηθευτών, Κοινωνικά προϊόντα & υπηρεσίες.

Ακόμα, περιλαμβάνουν 2 ενότητες που επιβραβεύουν τη Συνεχή Δέσμευση & Προσφορά και για πρώτη φορά φέτος, την Καινοτομία των επιχειρήσεων.

Στα Αριστεία 2017 θα δοθεί εκ νέου η δυνατότητα συμμετοχής του κοινού στην ενότητα e-Δράσεις, μια και η Εταιρική Υπευθυνότητα των επιχειρήσεων όχι μόνο αφορά, αλλά και ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ευρύ κοινό.

Στα Αριστεία 2017 περιλαμβάνεται για πρώτη φορά η ενότητα Έργο ΚοινΣΕπ, στην οποία μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣΕπ), αστικοί δηλαδή συνεταιρισμοί με κοινωνικό σκοπό, που διαθέτουν εκ του νόμου εμπορική ιδιότητα.

Τέλος, στα Αριστεία 2017 θα απονεμηθεί, όπως πάντα, Αριστείο Εξαιρετικής Προσφοράς στην επιχείρηση ή τον ιδιώτη, στο ίδρυμα, τη ΜΚΟ ή την κοινωνική επιχείρηση που η Οργανωτική Επιτροπή θα κρίνει ότι έχει επιτελέσει ιδιαίτερα σημαντικό έργο, έχοντας συμβάλλει στην κοινωνία, το περιβάλλον ή/και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στο Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εταιρειών να είναι κοινωνικά υπεύθυνες και προβάλλουμε τις δράσεις τους για την κοινωνία, τον άνθρωπο, τον πολιτισμό, τους νέους και τους εργαζομένους. Γιατί όταν οι επιχειρήσεις δίνουν πίσω στην κοινωνία, αξίζει να βρεθούν μπροστά.

Τα Αριστεία 2017 πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του European Business Network (EBEN) .