Αποδοχή

Για τη βελτίωση της εμπειρίας στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Πατήστε «Αποδοχή» για να αποδεχτείτε τη χρήση και να συνεχίσετε ή επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να μάθετε περισσότερα.

Κανονισμός. Όροι συμμετοχής Αριστείων. Τροποποίηση όρου 7 περί συμμετοχής προγραμμάτων/δράσεων που έχουν βραβευθεί σε προηγούμενη διοργάνωση.

10 Ιουλ 19

Κανονισμός. Όροι συμμετοχής Αριστείων. Τροποποίηση όρου 7 περί συμμετοχής προγραμμάτων/δράσεων που έχουν βραβευθεί σε προηγούμενη διοργάνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αριστείων 2019 ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν συμμετοχές, ότι ο Όρος συμμετοχής 7 του Κανονισμού των Αριστείων έχει τροποποιηθεί ως εξής:

Προγράμματα/δράσεις που συμμετείχαν σε προηγούμενη διοργάνωση των Αριστείων και παραμένουν ενεργά κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2017 - Δεκεμβρίου 2018, μπορούν να λάβουν εκ νέου μέρος, υπό την προϋπόθεση ότι αξιολογούνται για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Προγράμματα/δράσεις που έχουν βραβευθεί σε προηγούμενη διοργάνωση δεν μπορούν να υποβληθούν εκ νέου. Εξαιρούνται μακροχρόνια προγράμματα/δράσεις που έχουν βραβευθεί σε οποιαδήποτε ενότητα και επιθυμούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ενότητα Συνεχής Δέσμευση και Προσφορά.

Η τροποποίηση (προσθήκη) έγινε γιατί, εκ παραδρομής, η ειλημμένη απόφαση της Διοργάνωσης περί δυνατότητας συμμετοχής μακροχρόνιων προγραμμάτων/δράσεων που έχουν βραβευθεί σε προηγούμενη διοργάνωση (σε οποιαδήποτε ενότητα) και επιθυμούν να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ενότητα Συνεχής Δέσμευση και Προσφορά, δεν είχε αποτυπωθεί στους όρους συμμετοχής των Αριστείων 2019.

Καλούμε, λοιπόν, τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να υποστηρίζουν προγράμματα που έχουν βραβευθεί σε προηγούμενη διοργάνωση των Αριστείων (σε οποιαδήποτε ενότητα), να τα υποβάλουν, εάν επιθυμούν, στη φετινή διοργάνωση στην ενότητα Συνεχής Δέσμευση και Προσφορά (για τη συμμετοχή σε αυτή την ενότητα, οι δράσεις/προγράμματα πρέπει να έχουν διάρκεια κατ’ ελάχιστον 3 έτη, να συνεχίζονται ακόμα ή να έχουν ολοκληρωθεί εντός της περιόδου Ιανουάριος 2017 – Δεκέμβριος 2018).