Αποδοχή

Για τη βελτίωση της εμπειρίας στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούμε Cookies. Πατήστε «Αποδοχή» για να αποδεχτείτε τη χρήση και να συνεχίσετε ή επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να μάθετε περισσότερα.

Αριστείο Βασίλειος Αντωνίου

Το Ειδικό Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου» θα απονεμηθεί σε εργαζόμενο που ξεχώρισε με τη στάση του και την προσφορά του στην κοινωνία και τον άνθρωπο.

Ο Βασίλης Αντωνίου υπήρξε ένα από τα μακροβιότερα μέλη του Δ.Σ. του ΣΔΕ. Νομικός, με έντονο αίσθημα ευθύνης, υπήρξε σημαντικός υποστηρικτής της έννοιας της αυτοδέσμευσης των επιχειρήσεων. Η προσφορά του ήταν διαρκής, αθόρυβη, αποτελεσματική και ανεκτίμητη. Στη μνήμη του θεσμοθετήθηκε το Ειδικό Αριστείο «Βασίλειος Αντωνίου».

Το Αριστείο απονέμεται σε εργαζόμενο (του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα) που ενσαρκώνει και προάγει τις αξίες της αυτοδέσμευσης, της υπευθυνότητας, της συνέπειας, της ακεραιότητας, της ανιδιοτελούς προσφοράς, του σεβασμού στην κοινωνία και στον άνθρωπο, πέρα και πάνω από το ρόλο του σε μία εταιρεία.

Προτάσεις για υποψηφίους μπορεί να υποβάλει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, μέσω της παρακάτω φόρμας. Για να είναι έγκυρη μία πρόταση υποψηφίου θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα όλα τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας και να τεκμηριώνεται επαρκώς ο λόγος για τον οποίο προτείνεται ο υποψήφιος, σε σχέση με την περιγραφή του Αριστείου.

Το Αριστείο απονέμεται κατόπιν απόφασης της Οργανωτικής Επιτροπής (Ο.Ε.), αποκλειστικά σε εργαζομένους (του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα), ανεξάρτητα από το αν είναι εν ενεργεία ή όχι.

Προτείνω τον υποψήφιο

Τα στοιχεία μου